Inbrekers nemen zware meubelen mee uit Teakhuis

Print
Nijlen - Teakhuis Nijlen aan de Herenthoutsesteenweg heeft tijdens de nacht van dinsdag op woensdag inbrekers over de vloer gekregen. Zaakvoerder Thierry Suetens doet een oproep naar mogelijke getuigen.
BR />

De dieven kwamen tijdens de nacht langs bij de bekende verkoper van goederen na faillissementen. Ze namen er tuinmeubelen mee. ”De dieven hebben een tuinset met stoelen ontvreemd. De meubelen staan ’s nachts buiten. Het gaat om zware exemplaren, dus hebben ze hier minstens met een kleine vrachtwagen gestaan”, vermoedt zaakvoerder Thierry Suetens.

”Het is al de vierde keer dat er hier wordt ingebroken. Een inbraak uit 2005 is intussen opgelost, maar het parket heeft de in beslag genomen meubelen nog altijd niet vrijgegeven. Ze staan nog steeds in het politiebureau van Lier te wachten”, kaart hij aan.

Beveiliging

Suetens is van plan om verder te investeren in beveiliging. ”Ik ga de camerabewaking verbeteren. Mijn meubelen staan ’s nachts gewoon buiten en hangen niet vast. Maar dat wil niet zeggen dat je ze zomaar mag meenemen. Ik begin het echt beu te worden. Daarom loof ik een beloning uit voor de gouden tip die naar de daders leidt”, besluit Thierry Suetens.

BePr

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio