StuBru kleurt Bogaard geel

Print
Geel - Studio Brussel strijkt vrijdagnamiddag neer in jeugdhuis De Bogaard in Geel voor een maffe liveuitzending. Naar aanleiding van het uitbrengen van de dvd van The Simpsons kleurt de jongerenzender het hele jeugdcentrum geel.
BR />

Tomas De Soete en Sam – spelbreker - De Bruyn zorgen op vrijdag 22 februari tussen 16u en 19u voor gele muziek, een gele radioquiz, een verrassende BV in het geel en Flip Kowlier die een uur lang over geel zingt. De geelste radiouitzending ooit kan dan ook nergens anders dan in Geel plaatsvinden.

Het gelige evenement draait rond het uitbrengen van de dvd van The Simpsons, de bekende gele televisiefamilie uit Springfield. De eerste vijftien in het geel uitgedoste luisteraars kunnen behalve een donut ook een gele dvd van de Simpsonsfilm winnen.

Stubru zoekt bovendien de beste Simpsons lookalike.

Duffbier

Intussen krijgen ze in jeugdhuis De Bogaard het geel van al die gele aandacht. ”Studio Brussel contacteerde ons zelf voor de geelste radioshow. Natuurlijk dachten de radiomakers aan Geel voor de aparte uitzending.

Studio Brussel had eerst de markt in gedachten, maar uiteindelijk bleek een jeugdhuis voor een jongerenzender toch een betere locatie. Bovendien hebben wij op vrijdag altijd veel volk”, zegt permanent verantwoordelijke Joeri Lemaire.

”Het jeugdhuis mag uiteraard zijn duit in het zakje doen. Studio Brussel neemt de inhoud volledig voor de rekening. Wij mogen ons voor de inkleding uitleven. De Bogaard gaat er neig geel uitzien. We plakken alles vol gele etiketten en tappen het Duffbier van de Simpsons”, lacht de Bogaardman.

Tomas De Soeter en Sam De Bruyn trekken vrijdag al vanaf de voormiddag rond in de gele schoolbus van The Simpsons om donuts uit te delen. De bus arriveert om 14u in Geel.

Iedereen met figuurlijke geelzucht is meer dan welkom in De Bogaard.

Willy VAN DEN BERGH
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio