Molse zorgt voor ambiance en muziek

Print
Mol - Annick Vanlommel brengt feestzaal Onder De Linde in gereedheid voor de eerste Zondagshow. Voortaan kan iedereen die op zoek is naar een beetje gezelligheid op een zondagmiddag er terecht. Livemuziek en een discobar zorgen voor de ambiance, de benen strekken moet u zelf doen.
BR>
Show & Artist Agency zag twee jaar geleden het levenslicht. Annick Vanlommel geeft met haar eenmansbedrijfje bekende en minder bekende talenten de kans om op een podium te staan. Samen met de zaakvoerders van de Kaasboerin in Mol-Postel organiseerde ze een tijdje de Vrije Zondagshow. Ze deed ook al ervaring op in Klaveren drie in Kasterlee.

Voortaan doet Annick het alleen. “Heel wat artiesten zijn te weinig bekend. Toch verdienen ook zij de kans om hun talent te laten zien”, verteltAnnick. En het aanbod is groot. Annick slaagt erin om vier verschillende acts per zondag te plannen.

“Het mag niet eentonig worden, variatie in de optredens is belangrijk”, weet ze. “Daarom stellen we ook een discobar op. Het geluid passen we aan aan het publiek. Het wordt zeker geen discotheek!”, verzekert Annick ons. De buren zullen dus niet te klagen hebben.

De Molse richt zich met de Zondagshow vooral op senioren en andersvaliden. “Uiteraard is iedereen welkom, maar ik ken mijn publiek van in Postel”, lacht ze.

5.000 flyers en heel wat affiches zorgen alvast voor de nodige promotie. “Ik heb veel aan mijn sponsors en aan de nieuwe uitbater van Onder De Linde te danken. De toegang is gratis en ook de drank wordt aan een normale prijs geserveerd. Veel verdienen we dus niet.”

Vrije radio’s

Van de optredens wordt een compilatie gemaakt. Die wordt verdeeld onder de vrije radio’s in de buurt. Zo krijgen de artiesten ook de kans om naam te maken in de Kempen.

Zondag bijten Maurice Dean en Annie Anderson de spits af. Nadien is het de beurt aan leerlingen van Carina, bekend van het tv-programma X-factor. Annemarie, een zangeres uit Nederland en de Antwerpse Georges Frenzen sluiten de boel af. De vloer is geboend, het vat wordt gekoeld, Annick is er klaar voor. Nu het publiek nog!

Nele CAEYERS

Zondagshow, elke zondag vanaf 14u tot 17u in Onder De Linde, Ezaart 151 in Mol. De toegang is gratis.
www.show-artists.tk
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio