Uitbaters Noa Noa realiseren droom

Print
Mechelen - Met een rode loper voor de deur en een feestelijke receptie heten de nieuwe eigenaars van conceptwinkel Noa Noa u vandaag voor de eerste keer welkom in Mechelen. Een kleurrijke collectie aanbieden tegen een schappelijke prijs, is hun motto.
BR>
Zes jaar heeft Zina Verdeyen voor Monique Stam gewerkt. Toen ze dertig werd, vond ze de tijd rijp om met iets anders te beginnen. “Via internet merkte ik de winkel aan de Schoenmarkt op. Samen met mijn man Stefan heb ik eerst Mechelen verkend. Hij is van Boom, ik ben afkomstig van Deurne. We waren beiden aangenaam verrast. Onze winkel ligt net aan de Grote Markt, niet ver van de Sint-Romboutstoren. Alles is dichtbij, wat voor veel passage zorgt. Ideaal voor de zaak”, vertelt Zina enthousiast.

Belgische smaak

“Vroeger heb ik het Deense merk Noa Noa nog verkocht. Ik ben er altijd weg van geweest. De stijl kan ik moeilijk omschrijven, je moet ervoor zijn. Elke persoon die een conceptstore van het merk opent, mag zijn eigen collectie samenstellen uit de showroom. Sommige winkels gaan extreem, ik ga voor de gewone Belgische smaak. De collectie is kleurrijk en gemakkelijk combineerbaar, omdat er in kleurblokken gewerkt wordt. Iedereen tot veertig jaar kan hier terecht”, prijst ze haar winkel aan.

“Ook de prijzen vallen goed mee. Het duurste stuk is een jas van 200 euro, maar dat betaal je ergens anders ook. Voor de rest hebben we T-shirts vanaf 19 euro en broeken voor 60 euro”, aldus Zina.

De winkel gaat van start met de nieuwe zomercollectie. De deuren blijven vandaag open tot 22u.

Sarah SCHOETERS
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio