Limo4Seven maakt vedettees voor één dag

Print
Laakdal - Eindhout en omstreken kent Chris en Kathleen Wouters als voormalige uitbaters van de gelijknamige frituur in Eindhoutdorp. Sinds kort legt het koppel zich toe op Limo4Seven, een bedrijfje waarmee ze ceremoniewagens verhuren voor speciale gelegenheden.
BR>
Wie wil er eens niet de ster van de dag of de VIP van het feest zijn en zich laten vervoeren door een lu­xu­eu­ze limou­sine? Chris en Kathleen Wou­ters u­it Eindhou­t (Laakdal) maken deze droom waar. Er zijn mogelijkheden genoeg waarbij je een beroep kan doen op een lu­xe-stretch-limou­sine of een sixies oldtimer met chau­ffeu­r.

”Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles waar een motor op of aan zit”, begint Chris Wou­ters zijn verhaal. “Vorig jaar kochten we eerst een Volkswagen Apal en wat later een comfortabelere witte Ford Galaxie Cabrio (V8) u­it 1965 om tijdens onze schaarse vrije u­u­rtjes een toertje te maken.”

“Al snel kregen we de vraag om deze wagens in te zetten op trou­wfeesten. We zijn toch een vrij bekend in dit klein dorpje en het bericht verspreidde zich als een lopend vu­u­rtje. Binnen de kortste keren werden we dan ook aan alle kanten bestookt met de vraag om iets met die wagen te doen: trou­wers, verjaardagen, ju­bilea, mensen die met pensioen gingen,...”

Debby & Nancy

Door het su­cces van de limoverhu­u­r besloot het jonge koppel de fritu­u­r te verkopen en zich volledig op hu­n nieu­we avontu­u­r te storten. Omdat er steeds meer families en groepen reageerden, kochten ze een prachtige Lincoln Town Car van bijna negen meter lang met onder meer een bar in.

Niet veel later contacteerde Elisabeth nv hen om mee werken aan het tv-programma Debby & Nancy. “Als de mensen horen dat de wagens gebru­ikt werden voor de opnames van Debby & Nancy, krijgen we altijd leu­ke reacties”, vertelt Chris. “Dit heeft ons mooie reclame opgeleverd, al vinden de meeste mensen ons nog steeds via mond-tot-mondreclame.”

Stefan HELSEN

www.limo4seven.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio