Brandweerman charmeert Phaedra

Print
Vosselaar - Koen Peeters (36) uit Vosselaar wil in de gratie vallen van Phaedra Hoste. De beroepsbrandweerman doet momenteel mee aan het VTM-­programma ’Wie wordt de man van Phaedra?’ ”Het is net of we elkaar al een tijdje kenden”, verklapt Koen.
BR>
”Een mooie man en ook wel sympathiek. Maar of dat voldoende is voor Phaedra is een andere zaak.” De reacties op het het forum over Koen Peeters liegen er niet om. De opnames van het programma zijn al een tijdje achter de rug. Na de derde aflevering weten we dat Koen nog altijd kans maakt om als nieuwe partner van de diva door het leven te gaan. Koen zelf mag nog niets verklappen. Tijdens het gesprek bij hem thuis in Vosselaar was Phaedra Hoste in ieder geval nergens te bespeuren.

”Ik zou meteen opnieuw deelnemen aan het programma”, vertelt Koen Peeters. ”Als ik als winnaar uit de bus kom, zou ik nog niet meteen met Phaedra gaan samenwonen. Elk van ons heeft nog zijn eigen leven. Bovendien is de afstand tussen Antwerpen, waar Phaedra woont, en Vosselaar toch niet zo groot.”

Sociaal

Koen Peeters is een gescheiden man. Hij is afkomstig uit Beerse maar woont in Vosselaar. Koen is actief als brandweerman bij het korps in Turnhout. Uit zijn vorige relatie heeft hij een intussen zevenjarig zoontje, Sander.

”Mijn vrienden hebben me voor het programma ingeschreven. Dat was een complete verrassing. Ik was op dat moment acht maanden vrijgezel”, legt Koen uit. ”Phaedra is wel een vrouw die ik wilde leren kennen. Ik kende haar vooraf alleen van televisie en uit tijdschriften. Ze is in het echte leven heel anders dan op tv, heel vriendelijk en sociaal. Het was ook net of we elkaar al een tijdje kenden.”

De brandweerman onderhoudt nog goede contacten met de andere kandidaten van het programma. ”Regelmatig gaan we met een paar mannen op stap. Tijdens de opnames in de villa hebben we ook veel lol gemaakt, zodat we wel eens vergaten dat we daar waren voor een tv-programma”, lacht de vrijgezel.

Na de volgende aflevering op maandag 11 februari om 20.35u op VTM weten we of Koen nog bij Phaedra in de smaak valt.

Bart VAN DEN LANGENBERGH
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio