Lokeren maakt werk van stadspromotie

Print
Lokeren - De stedelijke diensten Toerisme en Communicatie smelten samen en gaan voortaan als Dienst Communicatie en Stadspromotie door het leven.
BR>
De nieuwe dienst krijgt het gebouw naast de historische vleugel ter beschikking, waar nu het toerismekantoor gevestigd is. Daarvoor zijn wel verbouwingswerken nodig. Zowel de gelijkvloerse verdieping als de bovenverdieping breiden uit door de koer met glazen afdak te vervangen door een achterbouw die een geheel vormt met het bestaand gebouw. Tegelijk komt er een directe verbinding met het stadhuis. Het stadsbestuur gaat alvast op zoek naar een ontwerper die een verbouwingsplan moet uitwerken.

Vredegerecht

Eerder werd al beslist om het oude bankgebouw op de Markt te verbouwen tot vredegerecht en daar ook de dienst Integrale Veiligheid in onder te brengen. Intussen lopen ook de dossiers om een jeugden sportcomplex op te trekken tussen het zwembad en de sporthal. Er komt een nieuwe muziekacademie en twee nieuwe scholen in Spoele en Staakte en dan is er ook nog de herinrichting van de Markt.

DVR
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio