Kruispunt tegen half februari klaar

Print
Vosselaar - Kruispunt tegen half februari klaar Het kruispunt van de Antwerpsesteenweg met de Schoolstraat en Hofeinde in Vosselaar lijkt maar niet af te geraken. Het drukke verkeerspunt is al sinds begin augustus 2007 beperkt toegankelijk. De einddatum was aanvankelijk gepland voor het najaar, nu zou het eind februari worden.
BR>
Door onvoorziene werkzaamheden aan de ondergrondse nutsleidingen duurt de heraanleg van het kruispunt Antwerpseweg met de Schoolstraat en Hofeinde in Vosselaar veel langer dan verwacht. Het Vlaams gewest is opdrachtgever van het hele project. Vosselaar geeft tegelijkertijd ook het plein De Wissel een opknapbeurt.

”Ik ben vrijdag nog ter plaatse gaan kijken. De werkzaamheden schieten goed op”, zegt Tom Hens (CD&V), schepen van Openbare Werken van Vosselaar. ”Als het weer meezit, vermoed ik dat de heraanleg tegen half februari wel afgerond is. De arbeiders zijn aan De Wissel stoepranden aan het leggen. Maandag leggen ze het fietspad en de parking aan. Op het kruispunt zelf moet nog een toplaag in asfalt komen.”

Het verkeer moet nog een tijdje rekening houden met een moeilijke doorgang aan de Antwerpsesteenweg in Vosselaar.

BVDL
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio