Zeven bands solliciteren voor festival Kandarock?!

Print
Schelle - Zeven lokale muziekgroepen mogen zich voorbereiden op de Kandarockrally in Schelle. Ze krijgen op zaterdag 9 februari in jeugdhuis Sjatoo Schel elk ongeveer een halfuur om de jury te overtuigen.
BR>
De winnaar van de allereerste Kandarockrally ziet zich beloond met een plaatsje op het podium van Kandarock?!, het festival van het Onze-Lieve- Vrouw-instituut in Boom op 19 april. Voor de eerste editie van deze rockrally kwamen zestien inschrijvingen binnen, waaruit uiteindelijk zeven bands werden geselecteerd. Om 19u barst de muzikale strijd in het jeugdhuis los. Achtereenvolgens kruipen Miss Take (Boom), A Moment of Clarity of kortweg A.M.O.C. (Hemiksem), Wandy Q (Aartselaar), Indish (Hemiksem), Rudy Mental (Antwerpen), Give In en Dynamo Zjoss op het podium. De stijlen zijn heel uiteenlopend van (Chinese) pop, punk, (hard)rock, grunge tot ska en experimenteel.

Afterparty

Na hun optredens omstreeks halfeen volgen nog de voorstelling van de line-up van Kandarock?! en een afterparty met Skyve Reuter vs. 3.14, Deft en Vanic en Solpher. Dj Franky neemt de muziek tussen de optredens voor zijn rekening. De toegang bedraagt twee euro voor Sjatoo-leden, vier euro voor niet-leden.

BaR

www.myspace.com/sjatoo

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio