Jeugd speelt en schaatst in vakantie

Tijdens de krokusvakantie staat er weer een pak activiteiten op stapel in Heist. Naast allerlei sporten kan de jeugd zich ook creatief uitleven in workshops.

tderyck

BR>

In het zwembad in Itegem kunnen kleintjes van drie tot zes jaar vandaag, dinsdag terecht voor een pretbad. Ouderen en volwassenen vinden hun gading in het zwembad in Heist. In ijsbaan Die Swane zijn er heel deze week schaats- en ijshockeylessen voor beginners en gevorderden, verzorgd door kunstschaatsclub Die Swaene en ijshockeyclub Olympia. Deelnemen kost dertig euro.

Ook op de speelpleinwerking aan de Boonmarkt kan je dagelijks terecht. Vandaag, dinsdag is er een tienercafé en grabbelpasatelier, woensdag staan vilten en een bezoek aan de Hengelhoef op het programma, donderdag kan je schilderen op doek en naar het Grabbelpasrestaurant gaan en vrijdag kan je jouw schilderkunsten botvieren met een dierenschilderij en met het beschilderen van keramiek. Dit alles voor zeven- tot zestienjarigen.

In cultuurcentrum Zwaneberg loopt de educatieve tentoonstelling Pixel me. Daarnaast zijn er ook de muziekworkshop Met de liedjes de wereld rond, de theaterworkshop Pakman Achterna en een komische en een animatiefilm.

PA Schaats- en hockeylessen: 015-24.49.93

Workshops: 015-25.07.70Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio