Anderlechtspelers Pareja en Wasilewski tekenen bij

Print
Voetbalclub Anderlecht maakt werk van enkele contractverlengingen. Vrijdag maakte de landskampioen bekend dat twee verdedigers hun contract verlengden.
De Argentijn Nicolas Pareja tekende bij tot 2012, de Pool Marcin Wasilewski tot 2011. De 24-jarige Pareja verlengde zijn contract met één jaar. Pareja tekende in juli 2006 zijn eerste contract bij de landskampioen. Hij kwam toen over van het Argentijnse Argentinos Juniors. De centrale verdediger werd al snel een vaste waarde in het elftal en ondanks verschillende blessures speelde hij intussen toch al 34 competitiewedstrijden voor Sporting, 32 keer startte hij in de basis. Europees speelde hij al negen matchen en scoorde hij éénmaal. In de beker werkte Pareja zes wedstrijden af.

De 27-jarige Wasilewski had nog een contract tot 2010. De rechstback voetbalt sinds een jaar bij paars-wit. Vorig seizoen kwam de international tijdens de winterstop over van het Poolse Lech Poznan. Hij werkte al 30 competitiewedstrijden af voor Anderlecht en scoorde vier keer. In Europa kwam hij zeven keer in actie, in de Belgische Beker vier keer.
MEEST RECENT