Bonheiden start nieuw sportseizoen

Print
Bonheiden - De sportdienst van Bonheiden begint in februari aan een nieuw sportseizoen. De nieuwe kalender geeft vanaf volgende week groot en klein voor het eerst de kans om aan yoga te doen.
BR>
De sportdienst biedt sportievelingen tweemaal per jaar de mogelijkheid om de weg te vinden naar de Berentrodesporthal.

In februari starten nieuwe lessenreeksen in tal van sportieve disciplines.

Helemaal nieuw is de start van een cursus yoga voor groot en klein. De eerste les voor kinderen start op woensdag 13 februari en de volwassenen kunnen een dag nadien aan de slag.

Verder herneemt de sportdienst een waaier van sportieve activiteiten: de sportspeeltuin, watergewenning en kleuterzwemmen, sportacademie, jeugdvolleybal, badminton, aerobic, dames- en seniorengym, zijn een greep uit het aanbod. Ook de cursisten die zich het voorbije seizoen al inschreven voor een van deze sporttakken moeten hun inschrijving vernieuwen.

Fitmobiel

De Fitmobiel zal begin april halt houden in Bonheiden. Mensen die hun conditie willen laten testen op 19 april kunnen zich alvast inschrijven voor de testsessie.

Kandidaten mogen zich niet alleen verwachten aan een gedetailleerd conditieverslag, ze krijgen ook een trainingsschema op maat aangemeten om de conditie in 2008 drastisch te verbeteren.

Deelnemen aan de test en twee infosessies kost 10 euro.

Voorinschrijven is de boodschap, want er kunnen maximum 96 deelnemers per dag getest worden.

Inschrijven kan via de sportdienst van Bonheiden op 015-50.28.80 of sportdienst@bonheiden.be.
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio