McCanns verspreiden portret van mogelijke ontvoerder Maddie

McCanns verspreiden portret van mogelijke ontvoerder Maddie

McCanns verspreiden portret van mogelijke ontvoerder Maddie

Print
Kate en Gerry McCann hebben zondag een robotfoto verspreid van een man die mogelijk betrokken zou zijn bij de verdwijning van hun vierjarige dochtertje.
Madeleine McCann verdween op 3 mei uit het vakantieappartement van haar ouders in Praia da Luz, in de Portugese Algarve. Het portret toont een man met halflang zwart, stekelig haar, borstelige wenkbrauwen en een lange afhangende snor. Een tweede tekening laat de man in grijze broek en zandkleurige vest zien terwijl hij wandelt. De man op de tekening is waarschijnlijk niet van Portugese, maar van Noord-Afrikaanse, Marokkaanse of Tunesische afkomst en spreekt gebroken Engels.

Deze persoon "is mogelijk betrokken bij de verdwijning van Madeleine", verklaarde de woordvoerder van de McCanns, zonder de man evenwel al van iets te willen beschuldigen. De woordvoerder doet een oproep aan de man om zich bekend te maken, al is "het maar gewoon om een piste uit te sluiten". De man werd geïdentificeerd door een 50-jarige Britse toerist die in de buurt van het appartement van de McCanns logeerde.
Nu in het nieuws