Vrouw in hotel verbrand, gemarteld, verkracht en vermoord

Vrouw in hotel verbrand, gemarteld, verkracht en vermoord

Vrouw in hotel verbrand, gemarteld, verkracht en vermoord

Print
Antwerpen - De politie trof dinsdagochtend in hotel Monico het lijk aan van Natalie Mevensem (39) uit Puurs. De vrouw werd vermoord door haar ex-vriend. Die sliep intussen al zijn roes uit in de cel.
BR> Hij was eerder door de politie tegenhouden in Merksem omdat de bumper van ‘zijn’wagen loshing.

Maandag, 18.30 uur, Bornem

De twee dochters van Natalie Mevensem (39) doen bij de politie aangifte van de vermissing van hun moeder. De drie wonen in Puurs en hun mama is niet teruggekeerd van haar werk. De dochters wijzen meteen ook naar haar ex-vriend, een 34-jarige man uit Roeselare. Hij valt hun moeder te pas en te onpas lastig omdat hij de breuk maar niet kan verteren. De vrouw en haar Ford Ka worden geseind.

Maandag, 23.15 uur, Merksem

De politie stopt een Ford Ka in Merksem, omdat een stuk van de bumper loshangt. Meteen wordt de link gelegd met de vermiste Puurse. Achter het stuur zit de man uit Roeselare. Hij is onder invloed van alcohol en medicatie en wordt meegenomen naar het politiekantoor. Hij mag zijn roes uitslapen in de cel. Bij het leegmaken van zijn zakken wordt een sleutel van een hotelkamer aangetroffen.

Dinsdag, 3.00 uur, Antwerpen

Dinsdag, 11.00 uur, Antwerpen “De man huurde hier vrijdag een eenpersoonskamer. Hij zou dinsdag (gisteren, red.) vertrekken”, vertelt Paddy Staes, hoteluitbater. “Het ging om een deftige persoon, een beleefde, gewone mens. Hij heeft hier drie dagen alleen verbleven. Uit de beelden van de videobewaking is intussen gebleken dat hij de vrouw maandag rond 13 uur mee naar boven heeft genomen. Dat is eigenlijk niet toegelaten, maar het is hier dan ook een komen en gaan van gasten. De videobeelden tonen ook dat de man hier rond 19 uur vertrok, alleen.”

Volgens Staes is de moord mogelijk al maandag tussen 14 en 15 uur gebeurd. “Toen hebben mensen uit de aanpalende kamer het koppel ruzie horen maken. Alleszins niet van die aard dat ze iets ernstigs vermoedden. Even later hield het geruzie ook op”, vervolgt de hoteluitbater.

“Hun frank is later wel gevallen natuurlijk. Toen de politie hier ineens stond en het lijk werd gevonden”, aldus nog Staes.

Na verhoor werd de man uit Roeselare aangehouden voor moord. Of hij al bekentenissen heeft afgelegd, is nog niet bekend.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio