Oostende - Bologna wordt herspeeld op 19 januari

Print
De wedstrijd van de achtste speeldag in de ULEB Cup basketbal tussen Oostende en Bologna moet herspeeld worden. Dat meldde de leider in de Belgische eerste klasse maandag.
In gezamenlijk overleg met Bologna heeft Oostende aan de ULEB voorgesteld om de wedstrijd nu zaterdag 19 januari om 20u30 te laten plaatsvinden.

"Oostende behoudt wel het recht om alsnog beroep aan te tekenen, gezien het overtuigd blijven van de juistheid van zijn argumenten, maar wil in de eerste plaats gelijk halen op het basketbalveld", klinkt het bij de kustploeg. "Door deze gang van zaken kan de match tegen Luik, voorzien op het zelfde tijdstip, niet doorgaan."

De wedstrijd tussen Oostende en Bologna eindigde vorige week dinsdag op een 62-60 overwinning voor Oostende, maar de Italianen dienden een klacht in omdat hun laatste korf niet was goedgekeurd.

Oostende heeft tien dagen de tijd om in beroep te gaan tegen de beslissing van de ULEB, die oordeelde dat het laatste shot van Oscar wel degelijk tijdens de reguliere tijd werd genomen.
MEEST RECENT