Hamme krijgt nieuwe lokale radio

Deze maand start er in Hamme een nieuwe lokale radiozender. De groep Coolfm krijgt er dan met Radio Coolfm Hamme 105.2 fm een nieuwe telg bij, dat is meteen de twintigste zender van de familie. De zender mikt op een breed en dynamisch publiek.

jmartynowski

BR>

Zodra de officiële zendvergunning in de bus valt, start de nieuwe lokale radio met uitzenden.

De vzw Forrest FM uit Zele had bij de afgelopen erkenningsronde voor particuliere radio’s de vergunning in de wacht gesleept om in de buurt van Hamme uit te zenden op de frequentie 105.2 fm.

”We zijn heel blij dat we de onszelf opgelegde deadline van 1 februari zeker zullen halen”, luidt het bij de initiatiefnemers. ”De samenwerking met Coolfm hebben we al enkele weken geleden bezegeld. Met deze overeenkomst hopen we het professionele karakter van de zender te verhogen. We mikken met ons station vooral op een breed publiek uit de regio Hamme, Zele en Dendermonde. De bedoeling is om heel wat herkenbare muziek te draaien en veel informatie uit deze gemeenten te brengen. We zullen dan ook samenwerken met plaatselijke verenigingen.”

Coolfm Hamme zal bijvoorbeeld de tweede editie van Oreilles Rouges in de fuifzaal van Hamme ondersteunen.Meer dan 2 jaar na het stopzetten van de uitzendingen van Radio Forest heeft Hamme dus binnenkort opnieuw een eigen radiostation.

Nieuwsgierigen kunnen op de website al een voorsmaakje krijgen van het geluid van Coolfm.

www.radiocoolfm.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio