Unizo Antwerpen Stad betreurt gebrekkige huisvuilophaling

Unizo Antwerpen Stad is tevreden met de eerste koopjesdagen, maar betreurt de volgens de organisatie gebrekkige huisvuilophaling tijdens de eindejaarsperiode. Daardoor zouden een aantal straten er niet zo netjes bij liggen. De ondernemersorganisatie Unizo dringt bij het stadsbestuur aan op een oplossing. Dat zegt Unizo Antwerpen-voorzitter Ivo Nicolay.

Belga

Volgens Unizo Antwerpen Stad lag er in verschillende winkelstraten nog huisvuil en papier dat tijdens de eindejaarsperiode niet werd opgehaald. "En dat is voor de toeristen die tijdens de solden naar Antwerpen komen, geen gezellig beeld", zegt Ivo Nicolay. "We begrijpen niet goed dat een stad met Europese uitstraling geen dagelijkse ophaling organiseert in het stadscentrum en geen permanente poetsdienst inzet tijdens deze drukke dagen."

Unizo vraagt aan de stad Antwerpen om de problematiek aan te pakken en er een oplossing voor te vinden. "Ondernemers moeten tijdens deze dagen ook extra mensen inzetten. Misschien dat de stad iets van hen kan leren."

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio