Pedofiel zoekt meisjes via chat

Een 33-jarige Mechelaar staat terecht voor aanranding van de eerbaarheid van meisjes onder de zestien en voor verkrachting. Hij legde via chatboxen contact met zijn slachtoffers.

Toen ze de computergegevens van G.V. uit Mechelen nakeken, vonden speurders een massa seksueel getinte boodschappen gericht aan minderjarige meisjes. ”De man staat terecht voor negen feiten die tussen 2004 en 2005 gepleegd zijn. Hij

bezat kinderporno en had het in chatsessies met minderjarige meisjes van veertien en vijftien heel vaak over seks. Hij gaf hen opdrachten en kickte erop als een meisje pijn had”, stelt openbaar aanklager Erika Colpin.

”Bij verschillende meisjes had hij aangedrongen op een ontmoeting. Zo ging een veertienjarig meisje na haar examens naar de woning van de beklaagde. Daar had hij seks met haar. Ze moest zichzelf bevredigen en wasknijpers op intieme lichaamsdelen zetten. Ook goot hij kaarsvet op haar. Zo was er een hele reeks incidenten”, overloopt Colpin.

Het Openbaar Ministerie vorderde drie jaar cel tegen de man. Op 1 februari valt het verdict. De man had gevraagd om de zitting met gesloten deuren te behandelen, maar daar ging de rechter niet op in. Hij was eerder al veroordeeld voor gelijksoortige feiten in

dezelfde periode.

BePr

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio