Cd bekroont twintigste editie KlankKleur

Komen luisteren kan je helaas niet meer, want de zaal is twee keer uitverkocht. Maar dankzij een tweede cd van de koninklijke harmonie Sint-Cecilia uit Schelle kan je toch nog fragmenten meepikken van de twintigste editie van KlankKleur.

Sint-Cecilia, dat al een aantal jaren in de

superieure afdeling - de hoogste afdeling - speelt, brengt aan het begin van het jaar traditioneel zijn hoogstaande show KlankKleur. Het is een harmonieus geheel van muziek, woord en kleur dat muziekliefhebbers uit heel Vlaanderen smaken. Zij willen de jubi-

leumeditie duidelijk niet missen, want de zaal is voor het eerst zowel vanavond als morgenavond uitverkocht. Meer dan 1.500 toeschouwers zullen weer van het klank- en lichtspektakel kunnen genieten.

Solisten

”Tijdens het concert voeren de muzikanten werken op uit de cd die het voorbije jaar werd opgenomen. Speciaal voor twintig jaar KlankKleur schreef eredirigent Jan Hadermann het stuk Refraction, tevens de titel van de cd. Musica Divertida is eveneens van zijn hand. Daarnaast mogen enkele solisten zich in de kijker spelen, waarmee we hen in de bloemetjes willen zetten”, zegt woordvoerster Leen Hadermann. Sint-Cecilia bracht in 2000 al een eerste cd uit. Vooral in Japan liepen ze toen warm voor Music for a festive occasion. De tweede cd Refraction kost 17 euro en is te bestellen via de website.

BaR

www.harmonie-schelle.net

MEER OVER

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio