Schelle, Boom Sjatoo Schel lanceert Kandarockrally

Mechelen heeft zijn Maanrockrally, de Rupelstreek krijgt zijn eigen Kandarockrally. Net als bij de grote Mechelse broer zorgt jeugdhuis Sjatoo Schel ervoor dat de winnaar op de volgende editie van het gelijknamige festival mag spelen.

Kandarock?! vindt volgend jaar op 19 april plaats in Boom. Het festival is een organisatie van de leerlingen en leerkrachten van het Onze-Lieve-Vrouw-instituut in Boom. Zij kiezen telkens voor een mix tussen talent uit eigen streek en bekendere toppers. Een van die lokale groepjes wordt voor de editie 2008 aangeduid via een heuse rally. De organisatie berust bij jeugdhuis Sjatoo Schel.

”Het is eens iets anders dan de klassieke fuiven en lokale groepjes krijgen weer eens de kans om hun kunnen aan een publiek te laten horen”, zegt voorzitter Jesse Robbroeckx. ”De Kandarockrally staat gepland op zaterdag 9 februari. Hoeveel groepjes er uiteindelijk kunnen meedingen, moeten we nog uitmaken.”

Geïnteresseerde bandjes kunnen zich alvast als de bliksem inschrijven via kandarockrally@jeugdhuisschelle.be. De inschrijvingen lopen tot 15 januari. De groep die deze avond als winnaar afsluit, krijgt zijn plaats op het Kandarockpodium.

www.jeugdhuisschelle.be

MEER OVER

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio