Demopoll zet nieuw talent op Jotop-podium

In jeugdhuis Jokot is het tussen kerst en Nieuwjaar traditioneel tijd voor de Jotop 100. Dit keer wordt het evenement op 28 december gekoppeld aan een demopoll. De jongeren kunnen een van de vijf genomineerde bandjes mee op het podium stemmen.

In tegenstelling tot vorige jaren kiezen de organisatoren, jeugdhuis Jokot en Casa Blanca, voor optredens van lokale bands. Skyborne brengt instrumentale rock en The Broadband die in 2007 zijn eerste full-cd uitbracht, mag bewijzen dat hij er wel degelijk staat. De derde plaats is gereserveerd voor ’nieuw talent’. Daarvoor kunnen de jongeren via de website van Jokot hun stem uitbrengen. Uit de inschrijvingen werden vijf groepen geselecteerd. A moment of clarity, A nice view over Trinidad, Wandy Q, CounterParts en Blistering Heat strijden voor het plaatsje op het podium.

Jongeren mogen ook hun top drie voor de Jotop 100 doorsturen. Na die top 100 is er nog een afterparty met dj’s Cluts en Dombret. De toegang is gratis. Wie wat vroeger komt, krijgt nog een surprise in de vorm van bier.

www.jokot.be

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio