Boozz neemt nieuwe start als Club London

Rumst - Enkele maanden nadat danscafé Misty in Rumst een nieuw interieur en nieuwe naam meekreeg, is het gedaan met dancing Boozz. De zaak opent vandaag evenwel opnieuw onder de naam Club London. De eigenaar hoopt op die manier alsnog nieuw leven te kunnen blazen in de zaak aan de Antwerpsesteenweg.
Discotheek Boozz aan de Antwerpsesteenweg 1 in Rumst is geen lang leven beschoren. Op donderdag 20 september veranderde de voormalige vrijgezellendancing Misty in een moderne dancing. Maar ondanks de metamorfose van interieur en naam bleef het succes uit. “De ruimte kan bijna duizend aanwezigen aan maar die haalden we duidelijk niet”, zegt zaakvoerder Steven Mariën. “Met zo’n driehonderd man in de zaal is de sfeer niet echt optimaal. Beter dan maar wat te blijven aanmodderen, kiezen we meteen voor een nieuwe aanpak.”

Telefooncellen

De deuren bleven vorig weekend dicht en arbeiders begonnen aan een nieuw interieur. Hierbij kreeg zaakvoerder Steven Mariën vooral raad van Laurent Wery die in het verleden als dj naam maakte in Biazaar (Edegem), Versus (Hasselt) en Carré (Willebroek). “Met Boozz kon je eigenlijk geen kant uit”, zegt Laurent. “Het neutrale fabrieksuitzicht van de zaak leek me niet ideaal. Samen met Steven en een collega hebben we een nieuw concept bedacht. Het wordt niet echt een discotheek of danscafé maar een club. De naam is Club London omdat die wereldstad met zijn gele taxi’s, rode telefooncellen en tal van bekende plaatsnamen ideaal is als inspiratie.”

Voor de tweede maal in drie maanden wordt de binneninrichting aangepast. De zaak opent vandaag, vrijdag om 23u opnieuw in de Antwerpsesteenweg. “Laurent Wery is uiteraard de dj van dienst”, zegt Steven Mariën. “We wilden er vooral een gezellige club van maken, die klasse uitstraalt. Tussen vooral moderne muziek zal nu en dan nog wel een oudere hit te horen zijn maar geen ‘foute’ hits. Wat wel blijft, is de vrijgezellennamiddag op zondag en een keer per maand de Kids Disco.”

Jef WIJCKMANS,
Jan VAN DE POEL
www.clublondon.be
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio