Loenhout op een stap van zilveren jubileum

Loenhout is klaar voor de 24ste Azencross van vrijdag 28 december. Voorzitter Raf Vorsselmans en zijn mensen van de VZW Cyclocross Loenhout komen daarmee op een stap van een eerste belangrijke verjaardag, het zilveren jubileum.

bsouffreau

BR>

Ideeën om dat de nodige luister bij te zetten groeien al. Er wordt gedacht aan een DVD met een overzicht van 24 jaar Azencross. Er wordt gedacht aan een feestelijke cyclocross-avond met alle oud-winnaars. Er wordt gedacht aan een boek. Enfin, in Loenhout zijn ze er mee bezig.

Maar eerst is er dus nog de 24ste editie. Die zal in niets verschillen van de voorgaande waarmee ze in Loenhout hun traditie opgebouwd hebben. Dat wil zeggen dat ook nu weer het kruimuit van de wereld aan de start zal staan in alle wedstrijden.

Echte wijzigingen aan wat in Loenhout voorafging, zijn er trouwens niet. René Vermeiren is altijd een man geweest van vernieuwingen. Voor het eerst een wedstrijd apart voor beloften. Voor het eerst een start zoals in de Formule 1. Voor het eerst een wedstrijd voor vrouwen. Een mens kan geen nieuwe zaken blijven uitvinden. Daarom blijft alles op 28 december bij het oude en is het wachten op het grote feest van 2008.