Malle krijgt gelijk van Beroepscomité

Eerstenationaler Malle haalt opgelucht adem. Marc Janssens en co mogen gewoon het seizoen afwerken. Eerder had het Sportcomité Malle bestraft omdat de Malse sportzaal niet voldoet aan de reglementen - de club dreigde zelfs uit competitie te worden genomen. Maar Malle ging in beroep en kreeg dinsdagavond gelijk voor het Beroepscomité.

BR> De opluchting was groot bij Mallevoorzitter Marc Janssens. ”Het gezond verstand heeft dan toch gezegevierd. Gelukkig maar. Nu kunnen we ons volledig concentreren op het sportieve. We hebben de voorbije maanden duidelijk laten zien eerste afdeling aan te kunnen. Nu gaan we proberen om als kers op de taart een plaats in de linkerkolom te behalen. Daarnaast verdwijnt met deze uitspraak ook de laatste twijfel omtrent onze sportieve toekomst. Malle zal volgend seizoen zeker in eerste blijven. Dit maakt de zoektocht naar een geschikte zaal veel makkelijker. Eerste klasse betekent meer volk, meer uitstraling, meer sponsors en dus ook een groter budget.”

Goede zaak

Een van de eersten om Malle te feliciteren was FT Forcom Antwerpen, bij monde van verantwoordelijke Chris Peeters. ”Dit is een goede zaak voor de geloofwaardigheid van het futsal en voor Malle als club. Het zou bijzonder jammer geweest zijn, mocht deze club, die een enorme uitstraling heeft in de regio, verdwijnen. Daarnaast heeft Malle dit seizoen op sportief vlak bewezen zijn plaats meer dan waard te zijn in het futsal.”

MaBe

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio