Gladiolen wil indruk maken in 2008

De Gladiolen hebben een sterke editie 2007 achter de rug. Maar ze maken zich sterk dat het programma 2008 met onder andere Filip Kowlier, Spring en Discobar Galaxy nog indrukwekkender wordt.

Met ruim 8.000 bezoekers en belachelijk lage ticketprijzen hebben de Olense Gladiolen zich bij de grotere jongens in het muzieklandschap genesteld. Omdat ­Pinksteren in 2008 uitzonderlijk vroeg valt, hebben de ­Gladiolen zich gehaast om nog voor nieuwjaar het programma voor de volgende editie rond te krijgen. ”En we kunnen een nog sterker programma aanbieden dan vorig jaar”, zegt Marc Van Loy van de Gladiolen. ”Bovendien kunnen we rekenen op een sterke mediasponsoring via radio en TV. Het is onze ambitie om records te breken.”

De Gladiolen vinden in 2008 plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei. Vrijdag wordt Filip Kowlier dé vedette. Voor hem treden Tripoli en Triggerfinger op. Afsluiten doet Discobar Galaxy. Enkele jaren geleden zetten zij de tent in de dorpskom al in vuur en vlam.

Zaterdag opent Spring. Het wordt voor de jongerenband meteen de Vlaamse première van hun nieuwe show. Les Truttes is geen onbekende in Olen en het Studio Brussel event Was het nu ’70, ’80 of ’90? sluit de avond af. Zaterdagnamiddag is Olen opnieuw de place to be voor homo’s en hetero’s tijdens de enige Kempense Love Parade.

”Ondanks dat alles duurder wordt, bieden we onze tickets aan tegen uitzonderlijke prijzen”, vervolgt Gladiool Marc Bellens. ”Tickets in voorverkoop voor vrijdag kosten zes euro en je mag er zaterdag gratis mee binnen. Aan de kassa betaal je vrijdag tien euro, zaterdag drie euro.” Tickets zijn vanaf nu online te koop.

RuVH

www.gladiolen.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio