De Antwerpen Restaurant Week succes: meer dan 15.000 couverts verkocht

De eerste editie van de Antwerpen Restaurant Week, die liep in samenwerking met American Express en het maandblad Feeling, was inderdaad een onverhoopt groot succes. Zo groot zelfs dat DiningCity besloten heeft om reeds te starten met de voorbereidingen van de tweede editie, samen met de vele Antwerpse restaurants die zich reeds aansloten bij het concept. Tevens worden de plannen om de Restaurant Week uit te breiden naar andere steden verder aangepakt.

Belga

Restauranthouders die deelnamen aan de eerste Antwerpen Restaurant Week (die liep van 26 nov. tot 2 dec.) waren zeer tevreden met de vele reserveringen die binnen recordtijd "over de toonbank" gingen. De extra 5.000 mogelijke reserveringen waren zeker geen overbodige luxe want maar liefst 15.000 couverts werden verkocht!

De Antwerpse Horeca kreeg een stevige boost en bewees nog maar eens haar culinaire kunsten! De vele bezoekers zijn bekoord met het initiatief en kijken heel erg uit naar de volgende edities. DiningCity is ondertussen begonnen met de voorbereidingen hiervoor.

De volgende Antwerpen Restaurant Week zal plaatsvinden in mei/juni 2008.