Willockx strijdt tegen Ceulemans

Volgende zondag speelt meervoudig wereldkampioen biljart Raymand Ceulemans een wedstrijd tegen burgemeester Freddy Willockx, zelf ook een begaafd biljarter. De wedstrijd vindt plaats in het Sint-Jozef-Klein-Seminarie in Sint-Niklaas.

Het Sint-Jozef-Klein-Seminarie viert dit jaar het 200-jarig bestaan van de school. Voor het personeel, de leerlingen en oud-leerlingen staan er tal van verrassende activiteiten op het programma.

Op zondag 16 december doet de school daar nog een schepje bovenop. Iedereen is er dan welkom voor een demonstratie biljart door Raymond Ceulemans. De meervoudige wereldkam-

pioen en levende biljartlegende zal de aanwezigen inwijden in de geheimen van de biljartsport. Hij geeft tips en geanimeerde demonstraties. Als apotheose zal Ceulemans een wedstrijd biljart spelen tegen burgemeester Freddy Willockx. Die is al meer dan veertig jaar lid van biljartclub Witte Molen.

Gratis

Willockx won vorig jaar nog het clubkampioenschap waaraan 85 biljarters deelnamen. Of

Raymond Ceulemans zondag Willockx gemakkelijk ’afdroogt’, is te zien in de feestzaal van het college vanaf 10.30u. De toegang is gratis.

Parkeren kan op de speelplaats van de school. Die bevindt zich tegenover de stadsschouwburg.

JoVe

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio