Merksplas wandelt langs kerststalletjes

Merksplas - Toerisme Merksplas heeft enkele prachtige natuurwandelingen afgepijld tussen de authentieke kerststallen van Merksplas, Zwart Goor en Zondereigen. Van zaterdag 15 december tot zondag 7 januari worden zowel de individuele stappers als de themawandelaars op hun wenken bediend.
Ruim 5.000 wandelaars hebben vorig jaar tijdens de kerstperiode gependeld tussen de drie kerststallen in Merksplas. Ook dit jaar kan er weer gekozen worden tussen een afstand van 4, 8, 5 of 18 kilometer doorheen de meest romantische stukjes natuur die de streek rijk is.

Daarnaast is er animatie bij elke kerststal en doet ook de plaatselijke horeca zijn duit in het zakje om de wandelaars optimaal te verwennen.

Naar goede gewoonte staan er ook een aantal themawandelingen op de affiche. Woensdag 26 december is er de kerstlicht en fakkeltocht. Inschrijven kan vanaf 17.30u in gemeenschapscentrum De Marc/kt.

Op donderdag 27 december kan er tussen 8.30u en 13.30u gestart worden voor de Nordic Christmas Walking. Donderdag 3 januari is er een herderswandeling. Deze wandeling start om 12.45u aan de kerststal van Merksplas.
SVT
0495-65.38.67
toerismemerksplas@skynet.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio