Music For Life feest op Mechelse Haverwerf

Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel, strijkt zondag 23 december ook neer in Mechelen. Voor het muzikale evenement is jeugdcentrum Metteko nog op zoek naar vrijwilligers.

Music For Life, dat loopt van 19 tot en met 24 december, vraagt aandacht voor de noodsituatie waarin ontwikkelingslanden verkeren. Het zenuwcentrum van de actie is net zoals vorig jaar het ’glazen huis’ in Leuven. Water is het centrale thema. “Een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van vele mensen is het gebrek aan zuiver water en basishygiëne”, luidt het.

Nieuw is dat de presentatoren elf steden bezoeken. Stijn Van De Voorde doet Mechelen aan, dat vlak voor de slotshow een feest organiseert aan de oevers van de Dijle, vlakbij Lamot. Twee bekende artiesten, onder wie Sioen, hebben hun komst al bevestigd. Ook het Mechelse groepje The Seven Laws of Woo treedt op, er zijn drank- en eetstandjes en er is nadien een afterparty. Een veiling van voorwerpen die Mechelaars zelf meebrengen, moet de kas spijzen.

Voor het evenement zoekt Peter Meeusen van jeugdcentrum Metteko nog mensen die een handje willen toesteken. Zij mogen zich melden via peter.meeusen@mechelen.be of op het nummer 015-29.77.63.

SVH

www.metteko.be

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio