Antwerp verliest in ULEB Cup basketbal

Print
Op de vijfde speeldag in groep E van de ULEB Cup basketbal zijn de Antwerp Giants dinsdag met 88-67 gaan verliezen bij het Russische Lyubertsy Moskou. Ook bij de rust stond Antwerp al 21 punten in het krijt (55-34).
Met vier nederlagen en één overwinning staat Antwerp op de vijfde en voorlaatste plaats in de groep. De eerste drie en de beste vijf vierdes over de negen groepen plaatsen zich voor de zestiende finales.

Charleroi verliest in Groningen
Op de vijfde speeldag in groep C van de ULEB Cup basketbal heeft Charleroi dinsdag een 79-73 nederlaag geleden bij het Nederlandse Groningen. Bij de rust was de schade nog tot één punt beperkt (41-40).

Voor Goningen was het de eerste overwinning. Charleroi staat met twee zeges en drie nederlagen op de vierde plaats in de groep. De eerste drie en de beste vijf vierdes over de negen groepen plaatsen zich voor de zestiende finales.

Oostende verliest nipt van Rode Ster
Oostende heeft dinsdag een nipte nederlaag geleden in de ULEB Cup basketbal. De kustploeg verloor met 72-73 (rust: 38-41) van Rode Ster Belgrado.

Met twee zeges en drie nederlagen staat Oostende op de derde plaats in groep F. Rode Ster deelt de leiding met Dynamo Moskou. De eerste drie en de beste vijf vierdes over de negen groepen plaatsen zich voor de zestiende finales.

.

Nu in het nieuws