Kevin Franken scoort tegen zijn vader

Lille - Lille versloeg het bedreigde Meerhout met zware 6-1 cijfers. Liet Meerhout aanvankelijk een meer dan behoorlijke indruk, dan sloeg Lille op het gepaste moment genadeloos toe. De euforie in het Lilse kamp stond in schril contrast met de doffe ellende bij de bezoekers.
Bovendien mocht bij Lille Kevin Franken, zoon van Meerhouttrainer Eric, voor het eerst dit seizoen als invaller in actie komen. Een geslaagde invalbeurt, want Kevin scoorde na een dik kwartier het vijfde doelpunt van Lille. Dat er ten huize Franken met gemengde gevoelens werd teruggekeken op de wedstrijd, is logisch. Kevin trok met Lille verdiend aan het langste eind, terwijl het voor zijn vader zwaar balen was. “Ik gun hem dat binnenpretje wel, al had ik het liever anders gezien”, aldus de coach van Meerhout.
Voor Kevin Franken kon de pret niet op. “Driemaal zat ik dit seizoen al op de bank. Invallen en scoren tegen de ploeg van je vader is grandioos, het maakt me supergelukkig. Leedvermaak heb ik hoegenaamd niet, maar het is toch wel apart en zeker niet alledaags om tegen de ploeg van je vader met zulke winstcijfers te kunnen uitpakken. Hebben we Meerhout een mentale tik gegeven, dan ben ik vooral gelukkig dat Lille voor eigen volk eindelijk eens is losgebroken.”8
8RMe

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio