Ontwijk de files via fileclub.gva.be

Ontwijk de files via fileclub.gva.be

Ontwijk de files via fileclub.gva.be

Print
Antwerpen - Hebt u er ook genoeg van om op de snelweg telkens onverwacht in een file te belanden?
BR> Dankzij www.gva.be/fileclub, de verkeerswebsite van Gazet van Antwerpen, bent u op elk ogenblik van de dag op de hoogte van alle snelwegfiles en verkeersopstoppingen in België.

Op een handig kaartje vindt u ook de wegenwerken en de flitscontroles. Bovendien voorspellen onze experts hoe druk de ochtend- en avondspits zal zijn en schatten ze de reistijden in. Met een blik op de site weet u bijvoorbeeld hoe lang u over het traject Antwerpen – Brussel doet.

De fileclub biedt u de meest actuele informatie aan. Daarvoor werken we samen met Be Mobile (de opvolger van Touring Mobilis) en Proximus. Zij volgen anoniem de signalen van de Proximus- klanten en interpreteren de verkeersdrukte. Zijn er veel gsmsignalen op eenzelfde plaats, dan is er file.

De webredactie van uw krant maakte ook een uitgebreide beoordeling van alle wegrestaurants en tankstations. U komt bij de fileclub dus te weten waar u kan tanken, propere toiletten vindt en lekker kan eten, en hoeveel u dit kost. De fileclub wil ook interactie met haar lezers. Hebt u zelf iets opmerkelijks gezien onderweg of wil u uw frustratie delen met anderen? Reageer dan rechtstreeks op de website of stuur een sms naar het nummer 3623 (0,5 euro per sms).

Surf naar de fileclub!
Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio