Imago huldigt winnaars van fotorally

Hamme - Fotoclub Imago presenteert zaterdag 1 en zondag 2 december haar 52ste clubsalon. In zaal Den Bond maakt het publiek kennis met 140 foto’s van 29 amateur-fotografen. Tevens worden de winnaars van de fotorally 2007 van de Antwerpse Verbroedering gehuldigd.
De grotere zaalruimte komt de club die twee jaar geleden vijftig werd goed uit. “Imago is niet alleen lid van de Oost-Vlaamse Unie maa ook aangesloten bij de Antwerpse Verbroedering van Fotokringen”, vertelt Imago-voorzitter Roger De Kuyper. “De Antwerpse Verbroedering organiseert elk jaar een fotorally. Vorig jaar won Imago. Daarom organiseerden wij dit jaar deze wedstrijd waaraan 256 Antwerpse fotografen deelnamen. Die maakten in Hamme kennis met de Mirabrug, restaurant De Watermolen, de Oude Durme en kunstcenter ID+ waar opnamen werden gemaakt met modellen en kunstenaars.”
Op het clubsalon wordt het resultaat van acht fotografische opdrachten getoond op acht panelen. De laureaten van de clubwedstrijden worden samen met de 24 individuele winnaars van de rally gehuldigd.

WO


52ste Imago Clubsalon, zaterdag 1 van 15 tot 18u en zondag 2 december van 10 tot 18u, zaal den Bond, Kleinhulst 4, 0476 46 80 98
Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio