Niels Albert start zaterdag op PK in Rijkevorsel

Niel - Stilzitten is niets voor Niels Albert. De Europese kampioen bij de beloften kan niet rijden bij de elite op de WB-cross in Igorre en maakt van het vrije weekend gebruik om een B-cross te rijden zaterdag in St-Jozef Rijkevorsel, waar de PK’s worden georganiseerd voor de categorieën, B, C en D.
BR> De wedstrijden worden verreden op de Kievitsheide.

De week daarop wacht hem op zondag de SP-veldrit in Veghel-Eerde in Nederland, daarna de wedstrijden voor de GVA-trofee in Essen en op de Antwerpse Linkeroever. Op tweede kerstdag is er dan een wel een WB-cross voor beloften in Hofstade, die hij twee seizoenen geleden trouwens won. Loenhout, Diegem en Baal staan eind van de maand en op nieuwsjaarsdag geprogrammeerd voor de kopman uit het Palmansteam. Het eerste weekend van 2008 zijn er de nationale kampioenschappen, ook in het Blosodomein van Hofstade.

Dat Niels Albert momenteel in uitstekende conditie verkeert heeft hij het voorbije weekend duidelijk bewezen. Bovendien sterken dergelijke overwinningen als in Gieten het mentale front en daar kan hij de komende weken van profiteren. Vooral op het BK en zeker het WK wil Albert de trui grijpen. et zou meteen een serieus visitekaartje zijn naar de overstap naar de profs toe.

LoCa
Veldrijden

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio