Beneens & Zonen valt in de prijzen met projecten

De Olense familiebedrijf Beneens & Zonen is erin geslaagd twee van de vijf awards van het vakblad Schrijnwerk in de wacht te slepen. Deze prijzen moeten aangeven dat de bouwonderneming hoogstaande kwaliteit levert.

Met de jaarlijkse Schrijnwerk Awards wil het gespecialiseerde magazine opmerkelijk vakmanschap in de houtbewerkingssector belonen. 51 projecten waren in de vijf verschillende categorieën genomineerd. Het Olense bouwbedrijf Beneens & Zonen schoot in de sectoren ‘interieurbouw’ en ‘schrijn- en timmerwerk’ de hoofdvogels af.

Voor de categorie ‘interieurbouw’ gooide de Kempense firma hoge ogen met de inrichting van de mobiliteitswinkel van De Lijn op de Antwerpse Rooseveltplaats. Deze opdracht sprong vooral in de oog door het ongewone kleurgebruik, de gebogen vlakken en de moeilijke uitvoering.

Het optrekken van een moderne woning in houtskeletbouw in Westerlo bezorgde Beneens zijn tweede award in de categorie ‘schrijn- en timmerwerk’. Dit werk getuigt van een groot oog voor detail, een uitgekiend ontwerp en knap materiaalgebruik. Ook de intensieve samenwerking tussen architecte Sarah Theeuws en Beneens had grote invloed op dit project.

HO

www.beneens.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio