Voorzitter CD&V-Hamme vraagt infovergaderingen over beleidsplan

Hamme - Voorzitter Filip Boelaert van de CD&V-Hamme vraagt aan het schepencollege de inwoners en wijken te informeren over het beleidsplan 2007-2012. Hij doet dat naar aanleiding van de polemiek die Spirit veroorzaakte over het gemeentelijk beleidsplan dat de gemeenteraad woensdag 28 november om 20u bespreekt.
“De reactie van Spirit getuigt van weinig respect voor de bekommernissen van onze inwoners”, rea­geert Boelaert op de aantijging van Spirit dat het beleidsplan plagiaat is van het plan van Roeselare. “De CD&V neemt afstand van de uitlatingen van Spirit. Wij steunen de burgemeester ten volle in de uitwerking van een plan voor de komende beleidsperiode. Het ontgaat Spirit volledig dat Hamme een belangrijke serreteelt, grote landbouwbedrijven en de grootste aardappelkwekerijen van Vlaanderen telt. Zij bevoorraden vanuit Hamme warenhuizen als Colruyt, Aldi en Lidl.”

De bewering dat het deeltijds onderwijs in Hamme niets voorstelt, neemt Boelaert Spirit kwalijk. “Wie de academies van nabij volgt, weet dat deze opleidingen succesvol zijn en heel wat cursisten van buiten de gemeente aantrekken. Dendermonde en Sint-Niklaas zijn grote broers. Dit betekent niet dat het kunstonderwijs in Hamme niets voorstelt.”

WO

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio