Antwerpse bakkerij en slagerij verzegeld

Print
Antwerpen - In Antwerpen heeft de cel Gerichte Wijkwerking van de politie dinsdag een controle uitgevoerd bij handelszaken. Dat gebeurde in samenwerking met de sociale inspectie, het Federaal Voedselagentschap, de dienst Financiën en de dienst Vreemdelingenzaken.
Een bakkerij in de Vooruitzichtstraat en een slagerij in de Turckstraat werden verzegeld, omdat ze een gevaar vormden voor de volksgezondheid. Dat meldt de lokale politie woensdag.

In meerdere van de gecontroleerde handelszaken waren ook illegalen te werk gesteld. Dat was het geval bij een groenten- en fruitwinkel aan de Statielei, de verzegelde bakkerij, een carwash aan de Oudesteenweg en een café in de Gemeentestraat. Van de vijf aangetroffen illegalen kregen vier het bevel om het land te verlaten, de vijfde werd gerepatrieerd.

In het café liepen ook nog twee geseinde personen tegen de lamp, van wie een gezocht werd voor mensenhandel. Er werd tevens een dealer opgepakt die 30 gebruikersdosissen cocaïne op zak had. De dienst Vreemdelingenzaken trof er tot slot nog zes illegalen aan, van wie er vier het bevel kregen om het land te verlaten en de twee anderen gerepatrieerd werden.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio