Koen Beeckman uit Stekene is 100.000ste bezoeker Boekenbeurs

Print
Antwerpen - Toen de 22-jarige Koen Beeckman uit Stekene woensdagvoormiddag nietsvermoedend Antwerpen Expo binnenstapte om een bezoekje te brengen aan de Boekenbeurs, werd hij daar verwelkomd als 100.000ste bezoeker. Geert Joris, de directeur van Boek.be, bood Beeckman naast een ruiker bloemen en een glas champagne, ook boekencheques ter waarde van 250 euro aan.
R>
Koen Beeckman nam speciaal een dagje vrij om de Boekenbeurs op een rustig moment te kunnen bezoeken. Hij vertelde dat zijn boekeninteresse in de eerste plaats uitgaat naar kookboeken omdat werkt als hulpkok. Hij was alvast van plan om een kookboek van Piet Huysentruyt kopen.

Woensdag werd op de Boekenbeurs ook de Inclusieve Griffel uitgereikt. Die prijs ging naar Hilde Loeters voor haar boek "Mijn broer is niet gek". De Inclusieve Griffel is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt om een publicatie onder de aandacht te brengen waarin personen met een verstandelijke handicap een inclusieve, vanzelfsprekende en positieve rol spelen.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio