Marleen Merckx keert terug

Print
Meerhout - Marleen Merckx keert drie maanden na Fata Morgana terug naar Meerhout. De actrice brengt op vrijdag 9 november de monoloog ’Wintertulpen’ in zaal Gildenhuis als sensibilisatie voor borstkankeronderzoek.
BR>
Marleen Merckx kende een Egyptisch getint Meerhout begin augustus 5 sterren toe tijdens het Eén-programma Fata Morgana. Vrijdag schittert ze zelf als ster tijdens de monoloog Wintertulpen.

Marleen Merkcx vertolkt in Wintertulpen een vrouw die verneemt dat ze borstkanker heeft. De toeschouwers doorlopen op gewone en soms zelfs grappige manier het mentale en fysieke proces van een vrouw met borstkanker. De monoloog baseert zich op het boek Chemo van Christine Lafaille.

Acteur Steph Goossens – eveneens in Meerhout gekend van Fata Morgana – bewerkte het boek tot een positief theaterstuk. De gemeente Meerhout speelt organisator van de voorstelling.

Het gemeentebestuur wil hiermee de borstkankercampagne van de Vlaamse overheid accentueren.

De voorstelling vindt op vrijdag 9 november plaats om 20u in zaal Gildenhuis, Beerstraat 54 in Meerhout. De deuren openen om 19u. Tickets in voorverkoop en aan de kassa kosten vijf euro. Het gemeentehuis is het enige voorverkoopadres.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio