Sun Technics zoekt extra volk

Print
Lille - Het zonnepanelenbedrijf Sun Technics uit Lille blijft het erg goed doen. De firma is op zoek naar minstens veertien nieuwe personeelsleden in Lille en tien extra krachten voor een nieuwe vestiging in Gent.
BR>
In de periode dat in de Kempen bij verschillende bedrijven jobs sneuvelen, zit Sun Technics nog sterk in de lift. ”Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar hernieuwbare energie hebben we met onmiddellijke ingang minstens 24 vacatures, op een huidig personeelsbestand van een kleine 70 mensen”, zegt Danny Vermeijen van Sun Technics.

”In onze hoofdvestiging in Lille zoeken we onmiddellijk minstens veertien mensen. Ook voor onze nieuw op te richten vestiging in Gent, die opent begin 2008 zijn we op zoek naar tien extra krachten. Voor onze nieuw op te richten vestiging in het Waalse Perwez in 2008 komen heel wat vacatures vrij in de loop van volgend jaar.”

Honderden bezoekers overrompelden het filiaal van Sun Technics in Lille op de voorbije Open Bedrijvendag. Niet alleen potentiële klanten maar ook kandidaat-personeelsleden kwamen een kijkje nemen.

”Het werd voor ons pijnlijk duidelijk dat heel wat mensen met hun hoofd willen werken, maar de echte vakmannen zijn ontzettend moeilijk te vinden”, meent Danny Vermeijen. ”Onze sector heeft met een plaatser van een zonne-installatie een nieuwe job gecreëerd. We nodigen mannen of vrouwen zonder een specifiek diploma uit, maar ze moeten wel technisch onderlegd zijn en bereid zijn het vak te leren.”

BVDL

www.suntechnics.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio