Broodjeswinkel hoopt op succes met 'ne formateur'

Broodjeswinkel hoopt op succes met 'ne formateur'

Broodjeswinkel hoopt op succes met 'ne formateur'

Print
Kasterlee - Tijdens Horeca Expo in Gent wordt jaarlijks de wedstrijd om het lekkerste broodje van België gehouden. Met ’ne formateur’ dingen Maty en Veronique van Broodjes & Co uit Kasterlee naar de hoofdprijs die op 20 november wordt uitgereikt. Voor de naam van het broodje lieten ze zich inspireren door de politieke situatie.
BR>
”Doordat we dit jaar onze vijfde verjaardag vieren vonden we het een leuk idee om mee te doen”, vertelt Maty Van Geirt. ”We wilden iets origineels, maar het moest echt Belgisch zijn. De Waalse gandaham was aan te raden, doordat de firma partner is van de wedstrijd. Daarnaast kozen we voor Vlaamse asperges en klassieke ingrediënten.

Het broodje staat vanaf maandag op ons suggestiebord. Hopelijk schept het een goede harmonie tussen de andere broodjes, want op onze kaart vind je al een Vlaams broodje, een Waals broodje en een Brusselaar.”

”Naar de naam hebben we niet lang moeten zoeken. Ik was op stap met een kameraad die met ’ne formateur’ op de proppen. Een Belgische naam en een politiek actuele term, dat moet wel aanslaan”, besluit Maty Van Geirt.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio