Leerlingen van De Springplank worden gezien

Print
Ranst - Vanaf begin deze week tot en met 7 maart worden in de school De Springplank 35 onaangekondigde fluocontroles georganiseerd.
BR>
De leerlingen die op dat moment hun fluovestje dragen, krijgen een kruisje achter hun naam.

Wie minstens 25 kruisjes verzamelt, wint alvast een prijs. Wie meer dan 30 kruisjes totaliseert, maakt kans op één van de vier hoofdprijzen. Vorig jaar leverde dat de winnaars een dagticket voor de Zoo op én een levensgrote knuffel.

De leerlingen van De Sprinplank kregen van het oudercomité allemaal een fluo vestje voor de herfstvakantie begon. Met die actie willen de ouders ervoor zorgen dat de kinderen het aantrekken van een fluo vestje als een natuurlijke reflex gaan beschouwen.

Ook de klas die de meeste fluo dragers telt, maakt kans op een leuke prijs. Op woensdag 12 maart 2008 wordt dan uitgemaakt wie de hoofdprijzen en de klasprijs krijgt. Wat de prijzen dit jaar zullen zijn, wordt nog niet verklapt, om de spanning er nog in te houden. De hele actie wordt ook ondersteund met een fluo lied dat de melodie van “Ik ben Mega Mindy” gebruikt. Dat dit initiatief niet overbodig is geeft ook schepen Sonja De Pooter (Open VLD) toe. Zij kondigde onlangs nog aan dat de politie fluo armbandjes uitdeelt precies omdat de fluo vestjes niet zo populair zijn bij de jeugd. SL
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio