Treinen Antwerpen- Essen rijden tijdelijk anders

Print
Ekeren - De L-treinen tussen Antwerpen en Roosendaal (en omgekeerd) rijden nu zaterdag, 10 november, even anders. Dat is het gevolg van werkzaamheden aan een spoorwissel in het station Antwerpen-Centraal. Het station Antwerpen-Berchem wordt dan tijdelijk eind- én beginhalte van de L-treinen Antwerpen-Roosendaal.
BR>
Infrabel, infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert zaterdag 10 november werkzaamheden uit aan een spoorwissel in het station Antwerpen- Centraal. Daardoor vertrekken en arriveren de L-treinen Antwerpen-Roosendaal die dag tot 15u niet in Centraal, maar in het station Antwerpen-Berchem. Wie vanuit het Centraal Station toch richting Essen-Roosendaal wil, kan 34 minuten na elk uur een trein naar Antwerpen-Berchem nemen en daar overstappen op de L-trein naar Essen, om 41 minuten na elk uur. Dit betekent wel dat reizigers die vanuit Antwerpen-Centraal richting Nederland willen rijden, er zeven minuten vroéger moeten vertrekken dan normaal.


Voor wie vanuit Essen naar Antwerpen spoort, is Berchem ook eindhalte. Treinreizigers die toch het station Antwerpen- Centraal willen bereiken, moeten overstappen op een andere trein. Zaterdag na 15u is de reguliere dienstregeling opnieuw van kracht. CM www.nmbs.be of 02-528.28.28
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio