Houston smeert San Antonio eerste nederlaag aan

Print
Na de nederlaag tegen Dallas heeft Houston zich dinsdag herpakt in de NBA, de Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie. De Rockets haalden het met 89-81 van San Antonio, meteen de eerste nederlaag van de titelverdediger.
De Rockets maakten het verschil in het tweede kwart (27-13) en stonden aan de rust 13 punten voor op de Spurs. Ondanks de 23 punten van Manu Ginobili en de 21 punten van Tony Parker kon San Antonio de eerste competitienederlaag niet afwenden. Bij de Rockets was de Chinese reus Yao Ming goed voor 28 punten en 13 rebounds.

De Chicago Bulls konden ook hun vierde wedstrijd van het seizoen niet winnen. Tegen de LA Clippers gingen ze met 91-97 onderuit. Cuttino Mobley leidde de Clippers met 33 punten naar de overwinning. Bij de Bulls maakte Joakim Noah, zoon van ex-tennisser Yannick, zijn debuut. Hij speelde 18 minuten en maakte twee punten.

De LA Lakers gingen op eigen veld met 104-118 onderuit tegen New Orleans, ondanks de 28 punten van Kobe Bryant. Bij de Hornets was Predrag Stojakovic met 36 punten in uitstekende doen.
Nu in het nieuws