GVA en De Zondag zoeken perscorrespondenten en weekendfotografen(M/V)

Print
Sint-Niklaas - Gazet van Antwerpen wil de beste krant in het Waasland zijn en blijven. Dat kunnen we alleen met de enthousiaste inzet van onze lokale medewerkers. Zij maken ook deze zondagskrant.
BR>
Onze perscorrespondenten zijn onze voelsprieten in de talloze dorpen en gemeentes van het Waasland. Zij staan dicht bij onze lezers en de lokale actualiteit. Gedreven correspondenten heeft een krant eigenlijk nooit genoeg.

Droomde jij altijd van de journalistiek? Ben jij goed thuis in jouw gemeente? Heb jij een goede pen? Een brede belangstelling? Mensenkennis? Heb je naast een hoofdberoep voldoende tijd om 's avonds en in de weekends als freelance medewerker de jacht op het lokale nieuws te openen? Zegt een leuke bijverdienste als perscorrespondent je iets? In dat geval zijn we benieuwd wie je bent…

Stuur een motivatiebrief met een voorbeeldartikel én je CV naar Bart Timperman, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen. Of mail naar btimperman@concentra.be.

Weekendfotografen

Naast journalisten in bijberoep, zoeken wij voor een nieuw project in Gazet van Antwerpen, ook weekendfotografen. Zij zijn bereid om in de weekends foto's te maken van evenementen in hun gemeente. Zij bezoeken de evenementen en maken er naast de foto een kort verslagje van. Ook zij doen dit als freelance medewerker. Zin om weekendfotograaf te worden? Stuur een motivatiebrief met uw CV naar Bart Timperman, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen. Of mail naar btimperman@concentra.be.
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio