Jongeman slaat man in elkaar op straat

Print
Een 23-jarige man heeft zondagochtend in de Brusselse gemeente Vorst een andere man op straat in elkaar geslagen. Nadien ging hij er vandoor met de mantel van het slachtoffer. De jongeman, Georgian, is opgepakt en ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. Zijn slachtoffer kon nog niet ondervraagd worden.
Het was een getuige die zondagochtend kort na 4 uur de politie van Vorst verwittigde. De vrouw had vanuit haar raam gezien hoe een man op straat in elkaar werd getimmerd. Het slachtoffer zeeg tussen twee wagens in elkaar, terwijl de aanvaller hem nog verschillende trappen toediende op het hoofd. Nadien ging hij er vandoor met de mantel en de portefeuille van het slachtoffer.

Toen de politie ter plaatse kwam in de Parklaan, vonden de agenten inderdaad een man tussen twee wagens op de grond. Hij was nog bij bewustzijn, maar kon niet op vragen antwoorden. Toen even later een ziekenwagen aankwam om hem weg te voeren, zagen de agenten verderop in de straat een jongeman op de loop gaan. Ze konden hem inhalen en oppakken en de getuige herkende hem als de aanvaller.

De jongeman bekende de vechtpartij, maar beweerde dat hij eerst door vijf mannen was lastiggevallen. Vier van hen waren weggegaan en alleen de laatste was achtergebleven en met hem had hij gevochten.
Nu in het nieuws