Activiteitenkalender moet aantrekkelijker

Print
Hamme - Hamme is een bijzonder levendige en actieve gemeente. “Dat uit zich niet in de evenementenkalender die veel toegankelijker moet worden voor organisatoren en bevolking”, vindt voorzitter Pieter Maes van de CD&Vjongeren. “Organisatoren zitten regelmatig in elkaars vaarwater. Dit geldt zowel voor sport, jeugd als cultuur.” Daar moet verandering in komen.
BR>
Pieter Maes reikt oplossingen aan. “De evenementenkalender op de gemeentelijke website is te weinig bekend. Het zoeken ernaar is veel te omslachtig en moeilijk. Een link op de homepagina is noodzaak evenals een maandelijkse aanpassing met een volledig overzicht van alle activiteiten die in Hamme plaatsvinden.”

Volgens Maes stijgt het aantal geinteresseerden bij het uitbreiden van de kalender die best thematisch wordt ingedeeld. “Veel hangt af van de inbreng van de organisatoren die moeten worden aangespoord om hun activiteiten via de kalender kenbaar te maken. De gemeente moet dan wel werk maken van een aantrekkelijke, makkelijk bereikbare en overzichtelijke activiteitenkalender.”

WO
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio