Grease in avant-première in Wijnegem Shopping

Print
Wijnegem - De hoofdrolspelers van de Vlaamse hitmusical Grease brachten vrijdag in avant-première al enkele liedjes in het Wijnegem Shopping Center. Afgaand op de reacties van het publiek wordt de show, die op 26 december in première gaat, een topper.
BR>
Het publiek verwelkomde de vier hoofdrolspelers van ‘Grease’ met een warm applaus.

Jong en oud geraakten meteen in de juiste stemming toen Davy Gilles (alias Danny Zucko, of John Travolta), Sasha Rosen (Sandy), Gunther Levi (Kenickie) en Chris Van Tongelen (Vince Fontaine) hun act deden. Een flitsende medley rondde hun show passend af.

“Het publiek is fantastisch. Dat belooft voor de echte optredens. We hadden die talrijke opkomst niet verwacht. Ondanks onze drukke agenda, en de repetities die volop aan de gang zijn, vonden we toch een gaatje om in dit winkelcentrum op te treden”, vertelt Sasha na afloop, terwijl zij en de anderen handtekeningen uitdelen.

Nicole Engelen-Van Trichtveld (42) uit Merksem kent de musical van in haar jeugd. “Ik ben met mijn drie dochters speciaal naar hier gekomen om de mensen van de Vlaamse musical live te bewonderen”, legt zij uit. De oudste dochter, Droika (15), is eveneens gek op Grease: “Enige tijd geleden zongen we tijdens een workshop liedjes uit deze musical, maar deze steracteurs zijn stukken beter.”

Twee aankomende talenten in musicalland, Amber Staal (20) en Reuben De Boel (19), kijken toe en kennen eveneens de liedjes uit het hoofd. Reuben: “Dat komt omdat ik zelf meespeel in Grease. Amber zingt ook in het bandje van de Zusters Kriegel.”

JVs Grease, 26/12-06/01, Stadsschouwburg Antwerpen, 077-37.38.39, www.musichall.be i

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio