Genk knoeit erop los en raakt niet voorbij Lokeren

Genk knoeit erop los en raakt niet voorbij Lokeren

Genk knoeit erop los en raakt niet voorbij Lokeren

Print
Het gaat niet goed met Genk. Zelfs tegen een ploeg uit de middenmoot kan Genk geen vuist maken. Tegen Lokeren raakte het niet verder dan een schamele 1-1.
Scheidsrechter Burie had de laatste match van de 12de speeldag nog maar net op gang gefloten of Carevic poeierde al schitterend raak vanop circa twintig meter. De eerste van het seizoen voor de Kroaat, we waren precies twee minuten en vijftien seconden ver.

Genk was meteen wakker geschud en ging voorzichtig op zoek naar de gelijkmaker. Barda liep alweer goed tussen de lijnen en was voor rust de meest dreigende ‘Limburger’. De Israelische international kwam ook het dichtst bij een doelpunt maar zijn voorzet-schot streelde de lat.

Racing drukte even door maar vond zelden de opening. Dahmane snorde twee keer gevaarlijk voorbij zijn tegenstander, maar geen enkele keer kon een Genkenaar tegen de teruggetrokken voorzet lopen.

Toen niemand het nog verwachtte, toverde Racing de gelijkmaker te voorschijn. Zeven minuten stonden er nog op de klok toen Lolo scherp voor bracht van op rechts. De bal kwam via een Lokers been bij de inlopende Barda, die de 1-1 maar had in te tikken.

.

Nu in het nieuws