Jongeren opgepakt op verdenking van brandstichting in Temse

Print
Temse - In het onderzoek naar een reeks brandstichtingen de afgelopen maanden in Temse zijn er verschillende verdachten opgepakt. Dat bevestigt het Dendermondse parket. Twee jongeren worden zondag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde op verdenking van brandstichting.
De lokale politie en het parket van Dendermonde zochten al enige tijd naar de dader of daders van verschillende brandstichtingen in Temse. Vorige week maandag werd een personenwagen in de fik gestoken, en het weekend daarvoor werden eveneens twee brandjes aangestoken in een vuilnisbak aan een supermarkt en aan een andere auto. Ook in april en in november vorig jaar waren er verschillende gelijkaardige incidenten. In totaal zou het om meer dan een dozijn brandstichtingen gaan.

Het parket wil in het belang van het onderzoek nog niet veel details kwijt over de verdachten. Twee meerderjarige jongeren worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van brandstichting. Het parket bevestigt niet of er ook minderjarigen zijn opgepakt. Het onderzoek naar mogelijke andere mededaders loopt nog.
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio